• Agents de la propietat immobiliària
  • Servei de qualitat i personalitzat
  • Compravenda i lloguer d'habitatges
  • Finques Immobiliària Reus


Qui Som

“La tranquil·litat i confiança dels nostres clients, la nostra prioritat”Agencia Immobiliaria Finques Pallol Reus

Som agents de la Propietat Immobiliària col·legiats amb un profund coneixement del sector i una llarga trajectòria professional basada sempre en els nostres valors: transparència, prudència, honestedat i eficàcia.

També tramitem tota la documentació necessària pel seu immoble (certificats energètics, cèdules d’habitabilitat, taxacions i valoracions immobiliàries, assegurances per a lloguer) i l’ajudem a buscar financiació per la compra del deu immoble.
Els nostres honoraris son sempre els recomanats pel Col·legi Oficial d’Agents de la Propietat ImmobiliàriaAgencia Immobiliaria Finques Pallol Reus

Apart dels 20 anys d’experiència en el sector immobiliari també comptem amb més de 40 anys d’experiència en el sector de l’arquitectura i la edificació.

El que ens dona una visió molt més global i acurada a la vegada de la gestió immobiliària. L'atenció personalitzada, l'experiència i la confidencialitat, són els valors que fan la millor opció a l'hora de vendre, llogar o comprar un immoble únic i especial.

Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya (aicat): 2376

Jaume Porqueras Agràs  col·legiat API nº 516

Jaume Porqueras Ripoll  col·legiat API nº 820


L'equip de la nostra empresa coneix que, a més de tenir les millors ofertes immobiliàries del mercat, cal aportar un valor afegit a l'activitat tradicional en el nostre sector. Per a nosaltres, cada client és exclusiu com a persona tenint en compte les seves circumstàncies i necessitats.