• Agents de la propietat immobiliària
  • Servei de qualitat i personalitzat
  • Compravenda i lloguer d'habitatges
  • Finques Immobiliària Reus


Política de Privacitat

Agents de la propietat immobiliàriaAgencia Immobiliaria Finques Pallol Reus

Pallol Finques ha adequat aquesta web en conformitat amb el disposat a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i al Reial Decret 1720 / 2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les teves dades personals

Identitat del Responsable: Jaume Porqueras Agras
Nom comercial: Pallol Finques
NIF / CIF: 39838985H
Direcció: C/ de l’Hospital 12 - Reus
Correu electrònic: info@pallol-finques.cat
Activitat: Agents de la propietat immobiliària a Reus - Finques

Informació personal que recull aquesta web

Quan un usuari d'aquesta web fa ús del formulari de contacte per a qualsevol dubte o consulta està facilitant el seu nom i cognoms, el compte de correu electrònic, telèfons de contacte i el contingut del missatge.

Com he obtingut les dades?

Les dades personals obtingudes a www.pallol-finques.cat procedeixen de:
· Formulari de contacte

Amb quina finalitat s'utilitzaran dades personals?

Quan un usuari es connecta amb aquesta web mitjançant el formulari de contacte per realitzar sol·licituds o qualsevol tipus de petició, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable: Jaume Porqueras Agras. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon i altra informació. En facilitar aquesta informació, l'usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per www.pallol-finques.cat només com es descriu en l'Avís Legal i en la present Política de Privacitat.

En www.pallol-finques.cat hi ha un sistema de captura d'informació personal i tracto la informació que em faciliten les persones interessades amb la següent finalitat per aquest sistema de captura (formulari):

Formulari de contacte: Es sol·liciten les següents dades personals: nom, cognoms, telèfons de contacte i correu electrònic, per respondre als requeriments dels usuaris de www.pallol-finques.cat. S'utilitzaran aquestes dades per respondre la teva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa al web, els serveis que es presten a través del web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos a la web, així com qualsevol altres consultes que pugui tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació. T'informo que les dades que em facilites estaran ubicades en els servidors de AVELLANA DIGITAL, S.L. (Proveïdor de hosting de Pallol Finques) dins de la UE i durant un temps no superior als 30 dies en què seran eliminades de forma automàtica.

· Les teves dades personals només s'utilitzaran per a les següents finalitats: donar resposta a la seva sol·licitud, petició o consulta. No tractarem les teves dades personals per a cap altra finalitat de les descrites excepte per obligació legal o requeriment judicial.

Principis que aplicaré a la teva informació

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els següents principis que s'ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

· Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre requerirem el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diversos fins específics que t'informarem prèviament amb absoluta transparència.
· Principi de minimització de dades: Només anem a sol·licitar dades estrictament necessàries en relació amb els fins per als quals els requerim. Els mínims possibles.
· Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per als fins del tractament, en funció a la finalitat, t'informarem del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisarem les nostres llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable.
· Principi d'integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Has de saber que prenem totes les precaucions necessàries per evitar l'accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.  

Comunicació de les dades

En cap cas farem alguna de les següents activitats:

· Cedir les dades a altres persones o entitats, sense el consentiment previ dels Usuaris.
· Transferir-los a altres estats, sense el consentiment previ dels Usuaris.

Per quant de temps conservaré les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran:
· Fins que no se sol·liciti la seva supressió per l'interessat.

Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment.
Per contactar, subscriure't o realitzar comentaris en aquesta web es requereix el teu consentiment amb aquesta política de privacitat.

Exactitud i veracitat de les dades

L'usuari és l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remeti a www.pallol-finques.cat exonerant a Pallol Finques de qualsevol responsabilitat referent a això. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment

L'Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Jaume Porqueras Agras en la forma i per a les finalitats indicades en l'avís legal.

Quins són els teus drets quan em facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en www.pallol-finques.cat s'estan tractant dades personals que els concerneixin o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades.

Jaume Porqueras Agras deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Vostè podrà exercir materialment els seus drets per correu electrònic a info@pallol-finques.cat.

Dades de navegació

En navegar per www.pallol-finques.cat es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s'utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzades per identificar l'usuari. Entre les dades no identificatives estan també les relacionades als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web no utilitza serveis d'anàlisi de tercers. Pot accedir a la nostra Política de Cookies aquí.

A què destinataris es comunicaran les vostres dades?

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l'activitat, www.pallol-finques.cat, comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat.

Totes les utilitats ofertes per tercers són estrictament necessàries per al desenvolupament dels meus serveis i han estat seleccionades atenent al compliment dels drets que preservo en aquest web.

Les següents empreses tindran accés a la informació personal necessària per realitzar les seves funcions com a encarregats de tractament, però no podran utilitzar-la per altres fins. A més, hauran de tractar la informació personal de conformitat amb la present Política de Privacitat i la legislació aplicable en matèria de protecció de dades.

Hosting: AVELLANA DIGITAL, S.L., amb domicili al carrer Closa de Mestres, 11 - 43204 REUS - Spain. Més informació a https://www.avellanadigital.com/ca, tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis com a proveïdor de hosting a www.pallol-finques.cat.